Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyŠtichova, Praha - Háje

Štichova, Praha - HájeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmu prosluněný byt s orientací na západ a sever, v novostavbě z roku 2005 o velikosti 1+kk s výhledem do zeleně. V koupelně rohová vana. Metro Háje pouhých 10min chůze, noční autobus z centra města. Možnost využití Milíčovského lesa, k dispozici sklep. Připojení na internet UPS, měsíční poplatky 2000Kč. Částečně zařízen, kuchyňka s lednicí a myčkou, pračka, po domluvě je možné dozařídit. Více info zašlu emailem.

I rent a sunny flat with the orientation on the West and North. The house was built in 2005, size of the flat 1+kk, 38 m2. In the bathroom is corner bath, possibility to use a celar. Flat is partly furnished, in the kitchen is fridge, dishwasher and washing machine. It is possible to furnish the flat with other furniture. Internet UPS, the monthly fee for the utilities is CZK 2000.Milicovsky wood next to the house, nice walks, cycling or in-line skating. In 10 minutes you are at the tube station Haje, night bus stops just round the corner. More info upon request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu85038
Dispozice1+kk
Podlaží4
Užitná plocha38
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.