Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyRokycanova, Praha - Žižkov

Rokycanova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby1 700 Kč


 Byt se nachází v historickém objektu z roku 1896 rekonstrovaném v roce 2003. Vzálenost do centra Prahy je 10min. Byt se skládá z jednoho pokoje s kuchyňským koutem, místnosti s kotlem a pračkou (plynové vytápění s termostatem), koupelny s vanou i sprchovým koutem a šatny. Na podlaze jsou dubové parkety. Byt je kompletně vybaven: pračka, myčka, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, skleničky, talíře, nádobí, příbory,pracovní stůl, komoda, židle, postel včetně peřiny a povlečení, ručníky, barový pult, lux, obrazy, květiny, závěsy a další dekorativní předměty. Byt zároveň má k dispozici televizi. Internet - pevná linka (ADSL) je zahrnut v ceně nájmu, je tedy k dispozici v neomezeném množství zdarma. Byt má instalován alarm, bezpečnostní dveře a bezpečnostní fólie na oknech. Pro nastěhování potřebné pouze osobní věci.

K nastěhování: 15/9/2008

 Flat is located in historical building from 1896 reconstructed in 2003. Distance to center of the city is 10min. Flat consist of one room with kitchen corner, room for boiler and washing machine (heated by gas with thermostatic regulation), bathroom with bathtub and shower and cloakroom. On the floor there is wood. Flat is completely equipped: washing machine, dishwasher, microwave, water boiler, stove, glasses, plates, dishes, cutlery, chairs, bed including duvet and pillow and bed linen, working table, drawers, towels, bar table, vacuum cleaner, paintings, flowers, curtains and other decorative equipment. After agreement is possible to install TV. Internet ADSL is available free of charge in unlimited amount. Flat has installed alarm, security doors and foil on the windows. After moving in it is necessary to bring only personal belonging.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu8522
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.