Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyVrchlického , Praha - Košíře

Vrchlického , Praha - Košíře
Cena3 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 488 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Velmi pěkný a dispozicně atraktivně řešený 3 plus 1 plus komora plus malá zimní zahrada (zazděný balkon) plus sklep v OV (celý dům) po rekonstrukci cca 12minut pěšky nebo 3 stanice tramvaje od Anděla. Třetí pokoj je průchozí přes obývací pokoj, může být ideální pro pár s jedním až dvěma dětmi. Park Klamovka za domem.

Velmi kvalitní dům z cihly(nosné zdi cca 60cm),seriozní společenství sousedů, výměna všech oken na domě proběhla loni, rekonstrukce fasády a zateplení 12 cm bude realizováno letos. Dubové parkety a plovoucí podlahy,zánovní kuchyň atd. Stropy 3m, výborné úložné prostory. Ano, jde o zvýšené přízemí (2,5m od země dvora),ale 3 z 5ti oken jsou orientovány do tichého, neprůjezdného a rozlehlého dvora se stromy, větrání vůbec není problém. Dvě okna do ulice (Prachnerova) jsou protihlukové, byt je tišší než jiné byty do ulice ve vyšších patrech a cena naprosto odpovídá jeho dispozici a stavu. Byt je pro klid vybaven alarmem na DO s čidly ve všech mísnostech, já to nepoužívám, necítím potřebu.

Bydlí se tu opravdu pekně, byt bych neprodával, kdybych chtěl nadále žít v této zemi.

Pro realitní kanceláře: je vás mnoho o chcete příliš, inspirujte se, prosím, názvem těchto webových stránek, než mi budete volat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu8534
Dispozice3+1
Typ budovyCihla
Plocha85
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.