Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyVít. Nezvala, Kladno - Kladno, Středočeský kraj

Vít. Nezvala, Kladno - Kladno, Středočeský kraj
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 721 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


  prostorný byt v Kladně – ul. V.Nezvala. Dispoziční řešení bytu je 3+1 s lodžií. Celková výměra je 79 m², bytová plocha 72 m² a lodžie u obývacího pokoje 7 m². Nízké poplatky. Byt se nachází v 7. posledním patře. Je v původním stavu, ideální k dotvoření dle vlastních představ, v bytě je nově vymalováno. Na podlahách je PVC. Okna zatím původní, orientace na S a V stranu, severně jsou orientovány místnosti určené k odpočinku – ložnice a pokoj. V kuchyni je zánovní kuchyňská linka, digestoř, bez sporáku. Jádro je původní. V koupelně je standardní vana. WC je standardní. Chodba je prostorná, po levé straně, jsou vestavěné úložné skříně, prostor na vybudování šatní skříně, případně komory. Příčky v bytě jsou zděné, částečně i u jádra. Byt je v osobním vlastnictví, možnost financování hypotečním úvěrem.. Nastěhování: ihned.

Příslušenství k bytu: sklepní kóje – 1,5 m².

Byt se nachází v udržovaném panelovém domě. V domě proběhly tyto opravy: střecha, nové stoupačky v plastu, instalace měřičů tepla, nový výtah a poštovní schránky.

Občanská vybavenost je kompletní v místě. Taktéž velmi dobrá dostupnost do Prahy – vlaková stanice cca 10 min. pěšky od domu a autobusová stanice na Prahu i kladenská MHD cca 1 min.od domu. Parkování je dobré na ulici, před domem je parkoviště. V pěší dostupnosti jsou veškeré sportovní areály – cca 15 min. od domu – Aquapark, letní koupaliště, atletický, fotbalový, hokejový stadion, nová dráha na kolečkové brusle. V téže dostupnosti lesy.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu8546
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha80
Podlaží7
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.