Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyŠtůrova , Praha - Krč

Štůrova , Praha - Krč
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nově zrekonstruovaný, světlý byt orientovaný na západ s výhledem na les. Plastová okna, plovoucí podlahy, budova s recepcí, 4 výtahy, domácí zvířata ok. 2 oddělené pokoje, kuchyňka, koupelna, záchod, předsíňka. Poplatky za služby (např. úklid společných prostor, recepce, atp.) 1700, plus spotřeba vody (cca 350 kč na osobu) a elektřiny (cca 900 kč na dvě osoby) V bytě je přípojka UPC internet. Nevybavený. K dispozici ihned

Newly reconstructed, sunny appartment with orientation to the west, view of the forest. Plastic windows, building with a reception, 4 lifts, pets ok. Two separated rooms, small kitchen, toilet, bathroom, hall. Fees for services in the building (reception, cleaning of common spaces etc.) 1700 czk, plus water and electricity. UPC internet connection available. Not furnished. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu85502
Dispozice2+kk
Podlaží7
Plocha42
VybavenoNevybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.