Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 38 m² bez realitkyHusovická, Brno - Husovice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Husovická, Brno - Husovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Byt 1+1 o velikosti 38 m2 - s pokojem 24 m2, kuchyní, koupelnou s vanou a wc. Prosím případné zájemce o pár slov o sobě. Klidný pavlačový nájemní dům s 15 byty, obydlený slušnými dlouhodobými nájemníky. Bydlení pro ty, kdo mají rádi a sami dodržují klid. Pro jednotlivce či bezdětný pár, bez pejsků či koček, nehrající v bytě na hudební nástroj. Byt má vlastní měřiče plynu, elektřiny, vody, platí se pouze aktuální spotřeba. Obvyklá spotřeba vychází na 2000 Kč/měsíc.

Vybavení postele, skříně, stoly, židle. Kuchyňská linka, vařič, lednička, možnost připojit pračku nebo využívat pračku na mince ve sklepě. V ceně nájmu je sdílený internet Wifi 100Mb/s.

Smlouvy se uzavírají na rok vždy do 20.8. S možností neustálého prodlužování. Poprvé se platí 2 x nájem 8000 Kč + vratná kauce 8000 Kč = celkem 24000,- Kč. Dále se nájem platí tak, že vždy k 10. dni měsíce je splatný nájem na další měsíc. Jeden měsíc a kauce zůstávají tedy předplaceny do skončení nájmu.

Lokalita : klidná ulice, nájemní dům v blízkosti řeky, 10 minut do centra, blízko zastávky tramvaje č.4, 3 zastávky od centra, 4 zastávky k hlavnímu nádraží. Vzdálenost k zemědělské fakultě 5 minut tramvají. 10 minut pěšky. Dům leží takřka na cyklotrase z Bílovic k Olympii. Před domem pohodové parkování, navíc možnost pronájmu park. místa v uzavřeném dvoře domu za 800Kč/měsíc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu85530
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha38
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.