Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 5+1 • 150 m² bez realitkyPonávka, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Ponávka, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč


Zařízený a nákladně nově zrekonstruovaný (nová kuchyň, nová koupelna, zánovný topidla WAW, oškrabáno a vymalováno, WC) byt v 1. patře s výtahem. Připravěno pro 5 studentů. Vedle Úrazové nemocnice. Tichá ulice v centru Brna. Náměstí svobody 550 metrů. Tramvajové zastávky a Tesco 150 metrů. Hotel Grand autobusy 500 metrů. Vlakové Hlavní nádraží 700 metrů. Autobusové Hlavní nádraží 1300 metrů (10 min. pěšky přes OD Tesco a obchodní galerii Vaňkovku) - cena včetně energií a vody.

To let, furnished newly renovated 5 bedroom + kytchen + large hallway appartment. The appartment is prepared for 5 students. New kytchen, new bathroom, individual heating in each room, WC, freshly painted. Elevator to your floor. Centrally located with all ammenities and transport within a 2 min stroll. Price includes all outgoings (electricity, gas + water).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu85856
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha150
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.