Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyBellušova, Praha - Stodůlky

Bellušova, Praha - Stodůlky
Cena2 140 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 232 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji krásně zrekonstruovaný, slunný byt 2+kk (43 m2 byt + 4 m2 sklep) v osobním vlastnictví v příjemné lokalitě 200m od metra.

Byt je po kompletní rekonstrukci - zděné jádro, v celém bytě nové podlahy, štuky, dveře, osvětlení a elektroinstalace, stoupačky a odpady z plastu. Vesele laděná koupelna s vanou. Pěkná moderní kuchyň na míru včetně vestavěných spotřebičů - sklokeramická deska, el. trouba s grilem, zasouvací digestoř. V chodbě velká šatní zrcadlová skříň v ceně (další nábytek a vybavení dle dohody). Odstraněná část příček pro zvětšení a prosvětlení prostoru a další praktická prostorově úsporná řešení jako zasouvací dveře a stropní věšák na prádlo. Nová plastová okna včetně žaluzií a garnýží. Vše do detailů sladěno do příjemných barev a světlého dřeva. Zkrátka krásné bydlení, které sami neradi opouštíme!

Byt se nachází 6. patře (z 12), s příjemným výhledem do zeleně na jihozápad. V domě velký výtah (6 osob) po rekonstrukci. K bytu náleží zděná sklepní kóje na pátém patře o ploše cca 4 m2. K dispozici také kočárkárna v přízemí. Rekonstrukce fasády domu se právě připravuje. V domě jsou kabelové a optické sítě UPC, Netbox a Centrio (= levný rychlý internet a TV).

Velmi klidná lokalita, bez jakéhokoliv hluku města, jen ptáčci zpívají :) Tiší a bezproblémoví sousedé.

V docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost — 2 nákupní centra (2-3 minuty), supermarkety Albert, Billa, Tesco s otevírací dobou až do 22hod, školy, školky, pošta, banky, restaurace, knihovna, lékárny, Alza pobočka, dům dětí a mládeže, nesčetně nových/renovovaných dětských hřišť a sportovišť a další... Jen 200 m do krásného centrálního parku Prahy 13 s jezery. Prokopské a Dalejské údolí cca 1 km, síť cyklostezek, trasy pro in-line. Zimní stadión a dětský bazén Juklík přes ulici.

Dopravní spojení — 200 m od zastávky metra B Luka (15 min na Karlovo nám.). Rychlé autobusové spojení do Řep, Dejvic, na Bílou horu atd. … Autem snadno dostupné z Jeremiášovi ulice, bezproblémové parkování přímo před domem díky velkému parkovišti.

Nízké měsíční poplatky – pro dvě osoby přibližně 2400 Kč (topení, teplá a studená voda, fond oprav, úklid domu, odvoz odpadu atd).

K nastěhování dle domluvy.

Možno financovat hypotékou. BEZ REALITKY, přímý prodej, neplatíte provizi. Žádáme RK, aby to respektovali a nenabízeli nám své služby, děkujeme.

V případě zájmu se s vámi rádi domluvíme na osobní prohlídce. Bližší informace na telefonu 608 100 184 nebo emailu katka@photokate.com

poloha na mapě: http://maps.google.com/maps?f=q&hl=cs&q=Bellušova+1828/55,+155+00+Praha+5-Stodůlky,+Česká+republika&ie=UTF8

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu85890
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha43
Podlaží6
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.