Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 125 m² bez realitkyU Stavu, Havířov - Bludovice, Moravskoslezský kraj

U Stavu, Havířov - Bludovice, Moravskoslezský kraj
Cena4 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 805 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Novostavba RD kolaudovaného v r. 2005 s 2 nadzemními podlažími a garáží. Zastavěná plocha je 106m2, obytná plocha je 125m2 + garáž 26m2. Součástí prodeje je oplocená zahrada o výměře 1137m2. Okolo domu je zpevněná plocha ( zámková dlažba ). Vytápění a ohřev TUV je plynové - kondenzační kotel s ekvitermní regulací. Všechny IS ( kanalizace, vodovod, plyn, elektřina 220/380 V ).

V 1.NP je obývací pokoj, kuchyň s jídelním koutem, menší pokoj s vestavěnou skříní, soc. zařízení, technická místnost s kotlem, sprch.koutem a s přípojkou pro pračku, zádveří s vest. skříní. V obývacím pokoji jsou francouzké dveře vedoucí na terasu.

V 2.NP jsou 3 pokoje, sociální zařízení a koupelna.

Nad je ještě menší pochůzí půda

Dům je umístěn v klidné části obce, příjezd je po obecní cestě, dobrá dostupnost do centra (cca 10 min), MHD 50m.

Lately erected building RD approve in R. 2005 with 2 overhead stories and garage. Built-up area is 106m2, floor space is 125m2 + garage 26m2. Part of sales is paled garden about area 1137m2. Round house is hard surface ( interlocking pavement ). Heating and warming - up TUV is gas - condensing boiler with ekviterm regulation. All IS ( drainage, water supply, gas, electricity 220/380 in ).

In 1.NP is living room, cuisine with dining - recess, smaller room with inbuilt cases, coffee - grounds. arrangement, technical room with kettle, shower bath and with road junction for washing machine, small vestibule with built-in wardrobe. In living room are parleyvoo door leadership on terrace.

In 2.NP are 3 room, settlement and bathroom.

Above is yet smaller errand soil

House be placed in undisturbed parts municipality, carriage - drive be over willage way, good availability downtown (c. 10 mine), , MHD 50m.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu8593
Dispozice5+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha125
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.