Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 142 m² bez realitkyČelakovská, Čelákovice - Sedlčánky, Středočeský kraj

Čelakovská, Čelákovice - Sedlčánky, Středočeský kraj
Cena3 195 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 706 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Přímý prodej majitelem. Rodinný dům s udržovanou zahradou ve velmi klidné lokalitě 16km od Černého Mostu. V původní zástavbě. Příjezd po Hradecké dálnici, po staré Poděbradské nebo vlakem - Čelákovice do 30 minut z centra Prahy.

Na pozemku cca 900 metrů je kryté stání pro dva vozy, venkovní sezení s krbem/udírnou, dvě zděné garáže, zděná podsklepená kůlna (7m2), dřevěná kůlna a několik vzrostlých stromů - ořech, meruňka.

Dominantou přední části pozemku je rozsáhlá skalka s jezírkem a rybičkami. Celá zahrada má k dispozici vlastní studnu s vývodem do středu zahrady.

Dům je v současné době před rekonstrukcí stropní konstrukce a střechy, z důvodu plánované stavby patra. Dům prošel v posledních pěti letech rekonstrukcí vodovodních a odpadních rozvodů. Byla vybudována nová koupelna a obývací pokoj byl rozšířen a propojen s kuchyní. Byla postavena veranda 3m2.

Část domu je podsklepena - dvě průchozí místnosti cca 14m2. Vytápění domu je elektrickými kolektory. Možnost připojení na plyn, který je na hranici pozemku.

Interiér domu je nutné vidět. Dům je v současné době obýván - s možností okamžitého uvolnění. V domě zůstane většina vybavení.

Veškerá občanská vybavenost v Čelákovicích (3km od domu) škola, školka, obchody, 3 supermarkety, úřady, pošta, lékařské středisko, možnost sportovního i kulturního vyžití - bazén, knihovna, fitness centrum, bowling, cyklostezky, atd.

Nemovitost lze využít několika způsoby:

-rekonstrukcí stávající střechy

-stavbou zvýšeného patra (studie k dispozici)

-stavbou nového domu na pozemku a nebo k víkendovému užívání.

Tel: 608535391

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu85984
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha142
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.