Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyZa Pohořelcem, Praha - Střešovice

Za Pohořelcem, Praha - Střešovice
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč


Přímý majitel nabízí k pronájmu byt 2+kk v blízkosti Strahovského kláštera, Pražského hradu a Strahovské zahrady. Byt se nachází ve třetím patře čtyřpodlažního domu bez výtahu. V bytě se nachází kuchyňská linka se sporákem (na plyn), byt je neprůchozí, vybaven koupelnou, šatničkou. Po domluvě možno dodat postel, stůl, židle. Pevná linka, možnost zapojit internet. Poplatky za vodu, plyn a elektřinu se hradí individuálně podle výše spotřeby, tj. nikoliv paušálně. Domovní poplatek činí 390 za osobu a měsíc.

The direct owner offers an apartment 2+kk, 50m2, situated nearby to the Prague Castle and the Strahov Monastery. Flat is not furnished, but is equipped by kitchen unit and bathroom. Basic furniture (chairs, bed, and table) can be provided. Payments for electricity, gas and water are set according to the individual consumption. House payments amounts 390 per person a per month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu85997
Dispozice2+kk
Podlaží3
Plocha49
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.