Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 69 m² bez realitkyTusarova, Praha - Holešovice

Tusarova, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronájem 2+kk v atraktivní, klidné lokalitě Holešovic. Dispozice bytu je předsíň ložnice, obývací pokoj, záchod a koupelna s vanou jsou oddělené. Vytápění a teplá voda je vlastním plynovým kotlem - platíte jen co spotřebujete.

Byt prošel v r. 2008 kompletní rekonstrukcí, je ve 4. patře zrekonstruovaného cihlového domu s výtahem. Výhled do dvora umožňuje klidné bydlení nedaleko od centra. Byt je částečně zařízen: kuch. linka, plynová varná deska, elektrická trouba, lednice s mrazákem, vestavěná myčka, plovoucí podlahy, barové židle, gauč, psací stůl, TV. Zarizeni nezahrnuje postel. Možnost UPC internetu/ TV.

Nejvhodnější pro pro jednotlivce nebo pro pár. Preferujeme dlouhodobý pronájem.

K nastehovani od 1 zari 2011.

Two bedroom flat in a calm area of Holesovice. The flat consists of a hallway, bedroom, living room, toilet and bathroom with tub are separated. Heating and hot water is own gas boiler - you only pay for what you consume.

The apartment has undergone complete renovation in 2008, is in the 4th floor of the renovated brick building with an elevator. Courtyard view allows peaceful living close to the center. The apartment is furnished: kitchen line, gas hob, electric oven, fridge, freezer, integrated dishwasher, laminate floors, bar chairs, sofa, desk, TV. No bed included. Option UPC Internet / TV.

Most suitable for individuals or for a couple. Long term rental preferred.

Available from 1 September 2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu85998
Dispozice2+kk
Podlaží4
Plocha69
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.