Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 180 m² bez realitkyNovoveská, Velim - Velim, Středočeský kraj

Novoveská, Velim - Velim, Středočeský kraj
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


RD se zahradou 4+1 ve Velimi, okr. Kolín. Dům se nachází téměř na kraji obce Velim směrem na Nová Ves. Před domem je přípojka obecní vody a kanalizace (obě sítě nejsou nataženy až do domu). Do domu je zaveden plyn (plynové ústřední vytápění) a elektřina 220/380 V. V současné době je dodávka vody zajištěna z vlastní studny a odpad sveden do septiku. Po vstupu na pozemek se po levé sraně nachází dům a po pravé straně část zahrady, která postupuje dále dozadu. Do domu se vhází verandou, která je celá prosklená. Hned u dveří je vstup do prvního pokoje. Následuje vstup do spíže a do kuchyně (zachovalá kuchyňská linka), na jejímž konci je WC a koupelna. Na konci chodby je pak vstup do prádelny. Vrátíme-li se zpátky na chodbu, pokračujeme v prohlídce dále do obývacího pokoje, který je v současné době rozdělen na 2 části. Poslední pokoj je vlevo z obývacího pokoje. Všechny místnosti jsou velké s vysokými stropy. Okna jsou dřevěná čerstvě po výměně, elektroinstalace je v dobrém stavu. Nad celým domem je velká prostorná půda, kde je započata výstavba podkroví. Střecha i krov jsou v odpovídajícím stavu vzhledem ke stáří domu, ale není pořeba jejich výměna. Do podkroví se dostaneme po schodišti oprostřed chodby spojující verandu a obývací pokoj. Za domemem je velká zahrada, která skýtá příjemný pobyt a soukromí.

Obec Velim leží ve Středočeském kraji asi 10 km severozápadně od města Kolína, má velmi dobré napojení na dálnici D11 Praha - Poděbrady a následně siulnici 1. třídy Poděbrady - Kolín. Obcí prochází hlavní železniční koridor Praha - Kolín. Velim má přímé vlakové spojení na Prahu, Kolín a Pardubice. Má kolem 2 000 obyvatel.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu86049
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha180
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.