Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkySlovenská, Praha - Vinohrady

Slovenská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím pronájem pěkného bytu o rozloze 53,5 m2, dispozičně řešeného jako 2+kk, který se nachází ve 2. patře cihlového domu s výtahem ve vyhledávané lokalitě Prahy 2 - Vinohrady. Byt má dva pokoje s vysokými stropy, kdy v prvním pokoji je na zemi koberec, malá kuchyňská linka, plynový sporák s elektrickou troubou, lednice, satelit a jedna malá skříňka. V druhém pokoji jsou na zemi parkety a je zde jedna postel. Koupelna se sprchovým koutem společně s WC. Vytápění zajišťuje nový plynový kotel s regulací. Na chobě je nová pračka. K bytu náleži sklep, okna směřují do klidné ulice.

We offer nice apartment with an area of 53.5 square meters, layout solved as a 2 bedroom, located on the 2nd floor with elevator in a sought after location of Prague 2 - Vinohrady. The apartment has two rooms with high ceilings. There is in the first room on the floor carpet, small kitchen, gas cooker, electric oven, fridge, satellite TV and a small cabinet. In the second room are parquet on the ground floor and there is one bed. Bathroom with shower along with toilet. Heating provided by gas boiler with a new regulation. At corridor, the new washing machine. The cellar, windows facing the quiet street.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu86454
Dispozice2+kk
Podlaží2
Plocha54
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.