Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+1 • 140 m² bez realitkyK vápence, Praha - Velká Chuchle

K vápence, Praha - Velká ChuchleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Naízím dlouhodobý pronájem nového smostaně stojícíhorodinné domu se zhradou ve Velké Chuchli v Prae5. Dům kompletn repostavený v r. 2009, je nezařízný kromě plně vybvené kuchyně a ovětlní.Obytná plocha je 140 m2, užitná plocha včetně suterému je 200 M2. V suterénu jsou 3 sklepní místnosti se sprchovým kouem a WC, v prvním patře je obývací pokoj s kbem o ploše 29 m2 s bakonem a sčátečně oddělenou uchyní o ploše 23 m2, rovný přístup na teras 30 m2 a zahadu 500 M2, jedna koujpelna má masážní sprchový kout a WC s bidetem. Kuchňská linka se sklokeramickou vatnou deskou, multifunkční trouba, myčka, digesoř, lednice smrazákem. Ve 2. ndzemním pdlaží jjsou 3 samostatné ložnice, dhá koupeln pračkou, rohovou vanou, WC druhým bkonem 18 m2. Pěkný výhled na Prahu, klidná lokita. Soukromé plynové topní, plovucí podlhze dřev, dalžb v kuchyni a v koupelnách. Na pozemku 2 pakovací míst, velmi dobrá dotupnost do entra msta, bsem č. 176 na metro cca 10 min. Autem do centra cca 10 - 15 min. Blízko je fracouzské lceum cca 10 min autem.

We offer multiyear lease of new singl house with own garden in Pragu 5, Velká Chuchl. Itś located in residntial subrub and quiet area. It was completely reconsructet in 2009 and is unfurnished, except completely eguipped kitchn. It has 140 m2 loor, useful area includet bsement 200 M2. Is basement you will find thre rooms with shower corner and WC, on the first loor there is aspacious living room with fire place (29 m2) also with balcony and partially separate kitchen 23 m 2 with entrance to the terrace 30 m2 and garden 500 m2, batroom with masage shower corner and WC with bidt.

Kitchen is equiped with built-in equipment, there is ceramic hob, diswasher, digestor, fridge with refrigrator.On the secon floor are three bedrooms, bathroom with crner bath. Wc, washing maschine and also the second balcony 18 m2. Privat gas heating wooden floors and paving in kitchen and bthrooms.There ispossibility to park two cars in th garden. Easy way to th city centre bus n. 176, metro 10 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu86515
Dispozice4+1
Podlaží3
Plocha140
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.