Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 43 m² bez realitkyU Mrazovky, Praha - Smíchov

U Mrazovky, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč


*** změna k 23/5: s vážným zájemcem jsme domluveni na podpisu smlouvy příští týden, byt již pravděpodobňě nebude k dispozici ***

*** volný od července 2013 ***

Útulný světlý byt 1+1, 43 m2, ve druhém patře domu. Orientovaný na jih a západ, s výhledem do zeleně. Byt sestává z kuchyně, vybavené kuchyňskou linkou a (starším) sporákem, z ložnice, z předsíně a z malé koupelny se sprchovým koutem a WC (viz. plánek mezi fotografiemi).

Byt je vytápěn elektrickými olejovými radiátory. V pokoji jsou renovované parkety, v kuchyni prkenná podlaha, v předsíni a koupelně dlažba. Kromě kuchyňské linky a sporáku je byt nezařízený.

Nájemné: 9000 Kč/měsíc + služby 400 Kč/měsíc/osoba + elektřina, dle vyúčtování PRE. Elektřina se používá k vytápění, vaření i přípravě teplé vody, průměrná měsíční spotřeba cca 2000 Kč.

Při podpisu smlouvy požadujeme zálohu ve výši jednoho měsíčního nájmu, pro pokrytí případných škod a nezaplaceného nájemného/účtů. Záloha je obvykle celá vrácena při ukončení smlouvy.

Metro Anděl (trasa B) 10-15 minut pěšky, autobus (137) 2 minuty. Bezproblémové parkování na ulici.

Možnost levného připojení k Internetu přes http://www.radlice.net

Adresa: U Mrázovky 14, Praha 5.

Fotografie i s popisky na http://mrazovka.webpark.cz/gallery/

*** May 23 update: a prospective tenant has agreed to sign the contract next week. Hence, the flat is most likely not available any more ***

*** available from July 2013 ***

A light and cozy one-bedroom flat on the second floor of the building, 43 m2 (463 sq. ft.). Windows facing south and west overlook the neighbouring gardens. The flat comprises one bedroom, a kitchen fitted with a kitchen desk and an (older) cooker, a hall and a small bathroom with a shower and a toilet (see the floor plan among the photographs).

The flat is heated with electric oil radiators. The bedroom and kitchen have refurbished wooden floors, the hall and bathroom have tiled floors. There is no furniture apart from the kitchen desk and cooker.

Rent: CZK 9000 p.m. + services (per person) CZK 400 p.m. + electricity bill. Electricity is used for heating, cooking and hot water, expect monthly bills of approximately CZK 2000.

We ask for a deposit in the amount of the monthly rent upon signing the contract, to cover possible damage or unpaid rent/bills. Normally the full amount is returned back to the tenant.

Tube station Andel (B-line) within walking distance (10 - 15 minutes), city bus #137 round the corner (2 minutes). Ample parking in the street.

Cheap Internet connection possible through http://www.radlice.net

Address: U Mrázovky 14, Praha 5

Photos with descriptions can be found at http://mrazovka.webpark.cz/gallery/

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu86567
Dispozice1+1
Podlaží3
Užitná plocha43
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.