Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+kk • 4000 m² bez realitkyMcely, Mcely - Mcely, Středočeský kraj

Mcely, Mcely - Mcely, Středočeský kraj
Cena1 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 177 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám starý statek v obci Mcely, okr. Nymburk, původně zemědělská usedlost o celkové výměře 4000 m2 (z toho 1800 m2 zastavěná plocha a nádvoří - vedeno jako stavební parcela, 1200 m2 zahrada, 1000 m2 louka). Cena k jednání...

Stavení je z poloviny roubené 3+kk, topení na tuhá paliva, 2 zděné komory (možno propojit na 5+kk), sklep. Nutná celková rekonstrukce nebo stržení objektu. Studna na pozemku. El. přípojka na hranici pozemku. Stodola a špýchar v dobrém stavu. Cena k jednání...

Na špýcharu možná podkrovní vestavba s krásným výhledem na obec a zámek. Prostorný dvůr a velká zahrada s ovocnými stromy vyžadující údržbu. Za pozemkem louka, les, rybník. Úpatí Loučeňského hřbetu a začátek Svatojiřského lesa. (www.mcely.cz) Krásný výhled na polabskou nížinu.

Dobrá dostupnost do Prahy, Nymburka, Mladé Boleslavi cca 20 minut autem. Bus spojeni do Nymburka a MB. V místě hospoda, potraviny 7 dní v týdnu.

Sale a vacation property in the village Mcely district Nymburk, original farmhouse, total area of 4000 m2 (including 1800 m2 built-up area and courtyard - known as building plot, 1200 m2 garden, meadow 1000 m2).

The house is half timbered 3+kk, solid fuel heating, 2 brick chamber (can connect to 5 bedroom), cellar. Needed total reconstruction. Wells on the property. El. connection on the boundary. Barn and granary in good condition.

On the granary is possibility to build up loft with a beautiful view to the village and castle. Large courtyard and spacious garden with fruit trees requiring maintenance. There is over the plot hilly meadow, forest, pond. Root of Loučeň spine. (www.mcely.cz) Beautiful view on Elbe River lowlands.

Good commuting to Prague, Nymburk, Mladá Boleslav, about 20 minutes by car. Bus connection to Nymburk and MB. In the place there is pub and 7 days a week open shop.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu86576
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha4 000
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.