Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 608 m² bez realitky

Pod Císařkou, Praha - SmíchovBalkón • Terasa

Cena28 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 120 561 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,44 %.


Dovolujeme si Vám nabídnout luxusní, architektonicky ojediněle řešenou novostavbu v nádherném prostředí Prahy 5.

Vila je součástí projektu „Atriové vily Císařka“ z roku 2009 a nachází se blízko parku Ladronka, na rozhraní Motola, Strahova a Hřebenek, pouze 10 min do centra!

V ulici je postaveno 12 vil a ty tvoří exkluzivní enklávu nemovitostí s fantastickým výhledem na pražské panorama. Umístění vily na jižním svahu a prosklené stěny zajišťují po celý den v domě dostatek slunce.

Nejbližší okolí disponuje velice dobrou občanskou vybaveností. V okolí je hned několik základních škol. Snadno dosažitelná jsou také nákupní centra Nový Smíchov a Metropole Zličín. Špičkový zdravotnický servis je zajištěn v nemocnicích Na Homolce a Motole.

Popis nemovitosti:

Vila je čtyřpodlažní a leží na pozemku o 355 m2, z kterých je 152 m2 zastavěné plochy. Zahrada poskytuje výborný prostor pro hraní a zábavu. Dům je přístupný přes dvougaráž nebo vstupními dveřmi přes vstupní halu. V prvním patře je situován obývací prostor a prostorná, plně vybavená kuchyň s varným ostrůvkem. Z kuchyně je přímý vstup do zahrady o ploše 203 m2. V dalších patrech jsou 4 ložnice, rozlehlé obytné prostory, šatna, 3 koupelny a vstupy na prostorné terasy s velkolepým výhledem. Vnitřní vybavení je navrženo renomovaným pražským architektem Adamem Slabým. Velice originálním způsobem je řešeno skleněné schodiště. Materiálové řešení domu je vysoce nadstandardní. Všechny podlahy, dveře a vybavení v těchto prostorech jsou z masivního dřeva a byly precizně, na míru vyhotoveny pro tuto nemovitost. V domě je zabezpečovací systém s videotelefonem, klimatizace.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu86617
Dispozice5+kk
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Plocha608
Dostupné od25. 6. 2022
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Bezrealitky Hypotéka

let

Tato nemovitost již od 120 561 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,44 %.

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google