Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyVoroněžská, Praha - Vinohrady

Voroněžská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Přenechám k pronájmu byt 1+kk v novostavbě, kousek od nám. Míru, s krásným výhledem. Byt je plně vybavený - předsíň, kuchyň se sklokeramickou varnou deskou, troubou, digestoří, lednicí s mrazákem a myčkou, koupelna se sprchovým koutem a pračkou. V pokoji je velká skládací postel, šatní skříně, pracovní stůl a knihovna. Pokoj s plovoucí podlahou je od kuchyně oddělen barovým pultem se stoličkami. V domě je výtah, na patře jsou pouze 2 byty, které mají společnou uzamykatelnou chodbu (místo např. pro jízdní kola). Byt je k dispozici min. na 1 rok od 1. srpna 2010. Nájemné je 10.000, poplatky bez elektřiny činí asi 1.700.

I am subletting a studio appartment in a new building located in the city center not far from nám. Míru. The appartment with a nice view is fully equipped - kitchen with electrical stove, fridge with freezer and dish-washer, bathroom with washing machine. There is a big folding bed, wardrobes, desk and a bookcase. The living room is separated from the kitchen by a bar with stools. The building has an elevator and there are two appartments on each floor with a common lockable hallway (room for e.g. bicycles). The appartment is available from 1 August 2010 for a minimum of 1 year. Rent 10,000 CZK, other fees excl. electricity cca 1,700 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu86716
Dispozice1+kk
Podlaží3
Plocha30
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.