Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyDlouhá, Nový Jičín - Nový Jičín-Dolní Předměstí, Moravskoslezský kraj

Dlouhá, Nový Jičín - Nový Jičín-Dolní Předměstí, Moravskoslezský kraj
Cena940 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 055 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Titulek: BYT 2+1 Nový Jičín

Prodám byt 2+1 s balkonem v os. vl. ,plocha 50m, podlahy ložnice a obývací pokoj=parkety(nalakované), kuchyň, chodba, koupelna, WC, +"kamrlík" lino, jadro po rekonstrukci, voda plast, orientace bytu jihovýchod, klid a přiroda okolo, vnitřni byt ve 3tím patře, kabel TV, internet, pevná linkaPoplatky: fond oprav a energie(voda, plyn, teplo) pro 3osoby celkem cca 4400,-kč. V blízkém okruhu domu je škola, nakupní centrum, parkoviště, MHD. Byt je v naprosto bezvadnem stavu.Region: Moravskoslezský kraj

Cena: 940000.0 Kc

Flat for sale,two bedroom with Fittet Kitchen(gas cooker,washmaschine,fridge),badroom,restroom.Hard wood floor in two rooms,windows are for southeast.In the flat is Internet,land line,cabelTV.All Bills included water,heating,gas for 3persone etc was:4400Kc.Near flat is school,KinderGarden,Supermarket,parking,bus stop.Flat is in the excelent conditions.Location 30km Hunday branch Factory,20km Ostrava-Mosnov airport.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu86737
Dispozice2+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha50
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.