Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 84 m² bez realitkyMírová, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj

Mírová, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj
Cena2 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 252 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Přímý majitel nabízí k prodeji velmi pěkný prostorný byt 3+1 se dvěma balkóny v osobním vlastnictví, který se nachází ve staré části města Milovice poblíž centra. Byt je ve 3. patře čtyřpatrového bytového domu bez výtahu, kolaudace proběhla v r. 1997.

Byt má zděné jádro s prostornou koupelnou s oknem (6,25 m2) a samostatným WC (1,2m2), velký obývací pokoj (28,80 m2) s balkónem, ložnici s vestavěnou skříní (14,10 m2), dětský pokoj (14,40 m2) a velkou světlou kuchyni s balkónem (14,40 m2). Prostorová dispozice viz plánek ve foto. Podlahy tvoří koberce (obývací pokoj a ložnice), plovoucí podlahy (dětský pokoj a kuchyně) a dlažba. V bytě jsou plastová okna a je vybaven samostatným topením s novým plynovým kotlem s ohřevem teplé vody (platíte jen za to, co sami protopíte). Celková užitná plocha bytu je 84,00 m2 (bez započtení balkonů) a k bytu je možné využívat společné kočárkárny a kolárny v suterénu a část sklepa. Parkování před domem. V bytě je společná TV a radio anténa s možností připojení ke kabelové televizi a internetu; dům je pokryt WiFi připojením k internetu od několika provozovatelů. V bytě zůstává kuchyňská linka včetně elektrických spotřebičů (myčka, kombinovaný sporák a digestoř), vestavěná skříň v ložnici, podlahové krytiny a příp. další vybavení dle dohody.

Dobrá dopravní dostupnost Prahy. Autobusová zastávka do Prahy na Černý Most a vlakové nádraží ČD (spojení do Prahy v ranní a odpolední špičce po 30 min., jinak po 60 min) pouze 3-5 min. chůze, cesta vlakem do centra Prahy trvá cca 50 min. Autem 20 min. na Černý Most. Město Milovice má cca 8 tis. obyvatel. Občanská vybavenost: školky, školy, dětský a praktický lékař i stomatolog, supermarkety Plus a Tesco, 3 samoobsluhy Jednota (Coop) a další obchody a služby (pekárna, řeznictví, drogerie, květinářství, kadeřnictví, knihovna, videopůjčovna, pizzerie, restaurace atd.).

Celkové měsíční náklady: fond oprav včetně vody 1.580,-Kč + elektřina 500,-Kč + plyn 1.400,- Kč (topení, vaření a ohřev vody). Cena bytu včetně uvedeného vybavení 2.390.000,- Kč a zahrnuje správní poplatky a právní služby spojené s převodem. Prodej od přímého majitele bez zprostředkovatelských provizí. Nereflektuji na žádné nabídky RK! 

K nastěhování: 1/10/2008

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu8676
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha84
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.