Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyDlouha, Nový Jičín - Nový Jičín-Dolní Předměstí, Moravskoslezský kraj

Dlouha, Nový Jičín - Nový Jičín-Dolní Předměstí, Moravskoslezský kraj
Cena890 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 774 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 2+1 s balkonem v os. vl. ,plocha 50m, podlahy ložnice a obývací pokoj=parkety(nalakované), kuchyň, chodba, koupelna, WC, +"kamrlík" lino, jadro po rekonstrukci, voda plast, orientace bytu jihovýchod, klid a přiroda okolo, vnitřni byt ve 3tím patře, kabel TV, internet, pevná linkaPoplatky: fond oprav a energie(voda, plyn, teplo) pro 3osoby celkem cca 4400,-kč. V blízkém okruhu domu je škola, nakupní centrum, parkoviště, MHD. Byt je v naprosto bezvadnem stavu.Nový Jičín (Moravskoslezský kraj)CENA: 940 000 Kč

Flat for sale,two bedroom,with balkone,fittet kitchen,badroom,toilet.Both rooms are having hard timber floor,windows at southeast,thirht floor,all Bills=4400KC(inclusive gas,elektric,heatig,councel tax for 3persone).Nice quiet area,near supermarket,parking,Busstop,Schools,ski area and etc.Flat is location cca.30km for Hunday faktory or 20km Airport Ostrava-Mosnov.Flat is in excelent condition.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu86798
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha50
Podlaží3
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.