Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu • 300 m² bez realitkyHrozenkovská, Praha - Zličín

Hrozenkovská, Praha - Zličín
Měsíční nájemné50 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč


K pronájmu nabízím dům se 4 byty. 3 byty mají společnou vstupní chodbu a jeden byt je samostatný. Byty se dají propojit a obývat společně nebo zvlášť. Pokud byste měli zájem o pronájem jen části domu (jen některých bytů nebo jen jednoho bytu), ozvěte se a můžeme se domluvit.

Všechny byty mají zařízené kuchyně, ostatní místnosti jsou nezařízené.

Samostatný byt (má vlastní vstupní dveře ze zahrady)je dvoupatrový 4+kk. Celkem má rozlohu 110 metrů čtverečních. V přízemí je nová koupelna s vanou, 2 umyvadly a záchodem, pokoj s kuchyňským koutem (lednice, myčka, sporák, trouba, digestoř) a místnost s pračkou. V prvním patře je další koupelna se sprchou, záchod a 3 místnosti.

Tento byt je uzamykatelnými dveřmi propojen s bytem 1+1 (40,52 metrů čtverečních). V kuchyni je nový sporák s troubou a digestoř. V koupelně je sprcha.

Další byt je 2+kk (44,2 metrů čtverečních). V kuchyňském koutě je nová trouba se sporákem, v koupelně je sprcha. Oba malé byty jsou v přízemí.

Poslední byt je v prvním patře (má společnou vstupní chodbu s malými byty)Jeho rozloha je 105,85 metrů čtverečních (4+1). Má skvěle zařízenou, novou kuchyň, se sporákem, troubou, lednicí, myčkou a digestoří. V jedné místnosti je funkční krb. V koupelně je vana i sprchový kout, 2 záchody. Tento byt může využívat i nezařízenou půdu.

K domu patří zahrada, dvě garážová místa, dvě místa na stání za uzamykatelným plotem.

Pokud byste měli zájem jen o některý z bytů, i přesto mě kontaktujte a můžeme se domluvit. Je tedy si možné dům pronajmout jako 11 místností se 4 kuchyněmi, nebo po částech.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu87528
DispoziceOstatní
Podlaží2
Plocha300
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.