Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 110 m² bez realitkyCharlese de Gaulla, Praha - Bubeneč

Charlese de Gaulla, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nadstandardně zrekonstruovaný byt o dispozici 4+kk s velkými neprůchozími pokoji; plně vybavenou novou kuchyňskou linkou; koupelnou se sprchovým koutem, vanou a dvouumyvadlem – obklad podsvíceným mramorem, podlahové topení, vytápěná zrcadla. Dále je v bytě samostatné závěsné WC s mramorovým obkladem + je zde umístěn plynový kotel sloužící k vytápění a ohřevu TUV. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní tř. 4. Ke svícení jsou na chodbách při zemi diody a na stěnách podsvícený kámen. Jedná se klidnou lokalitu (vedlejší ulice) při Vítězném náměstí – výborná dopravní obslužnost a kompletní občanská vybavenost v blízkém okolí. Stanice metra „A“ Dejvická 3 minuty pěšky, park Stromovka 5 minut. Byt je orientován na jih a západ, dosud nebyl užíván. Příslušenstvím je sklep 15 m2. Ve vnitrobloku domu je cca. 500 m2 zahrada k užívání. RK - nevolat!

Kauce 2 měsíční nájmy.

A completely renovated apartment for 4 + kk with a large rooms, fully equipped new kitchen, bathroom with shower, bath and 2 basin - backlit marble tiles, underfloor heating, heated mirrors. It is hanging in an apartment separate toilet with marble tiling + is installed gas boiler serving the heating and hot water systems. Entry doors are a safety class. 4th. For lighting the corridors in the country and the LED backlit stone walls. It is a quiet location (street side) at the Victorious square - excellent transport links and complete amenities nearby. Metro Station "A" Dejvicka 3 minutes' walk, park Stromovka 5 minutes. Flat is oriented south and west, has not yet been used. Accessories is 15 m2 cellar. In the courtyard of the house is approx. 500 m2 garden to use.

Deposit 2 months rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu87715
Dispozice4+kk
Podlaží1
Plocha110
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.