Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyRukavičkářská, Dobříš - Dobříš, Středočeský kraj

Rukavičkářská, Dobříš - Dobříš, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Pronajmu panelový byt v Dobříši - lokalita Větrník. Zástavka busu do Prahy 100 m - cesta trvá 35 min. Veškerá občanská vybavenost (školka, obchod, supermarket, poliklinika) v dosahu. Byt má prostornou chodbu, ložnici, obývací pokoj a malou kuchyňku. Panelový dům byl nedávno rekonstruován - plastová okna a nová zateplena fasáda.

Poplatky cca 5000 se skládají z částky: necelé 4000 - záloha na vodu a její ohřev, teplo, poplatky za odpad apod. - je kalkulace pro vícečlennou rodinu, dále záloha 1000 kč za elektřinu, kterou si nájemník přepíše na své jméno.

A flat for rent in nice town close to Prague - Dobříš (locality Větrník). Bus to Prague 35 minutes - bus stop just a hundred metres from the flat. All you need (kindergarden, shop, supermarket and health centre) close to the flat. Block of flats has been renovated recently - there are plastic windows and new front.

Money you will pay: the price for the flat consists of 5000 for the rent itself and then 4000 for water, central heating ect (calculated for family) plus approximately 1000 for electricity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu88043
Dispozice2+kk
Podlaží1
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.