Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyLivornská, Praha - Horní Měcholupy

Livornská, Praha - Horní MěcholupyVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronajmu zrekonstruovaný, slunný, světlý, zařízený byt nejlépe pracujícímu, bezdětnému páru. Obývák je s kuchyní propojen. V obýváku moderní nábytek, TV. Z obývacího pokoje vchod na prostorný balkon. Kuchyň - lednice. Ložnice vybavena manželskou postelí a vestavěnými skříněmi. Dětský pokoj: válenda s úložným prostorem. V koupelně je pračka. Jedná se o klidnou lokalitu s možností parkování před domem bez poplatku. V blízkosti Hostivařský lesopark - možnost sportovního vyžití (golf, tenis). Výborná občanská vybavennost: supermarket Albert před domem. Autobusem na metro Haje 10 min nebo 18 min Skalka. Celkem 30 min do centra.

Refurbished flat for rent, sunny, fully equiped. At best to kids free employed couple. Bedroom, living room with wooden flooring. Kitchen connected with the living room, in the kitchen gas stove, fridge. Living room equiped with modern furniture, TV set, spacious balcony. Sleeping room with double bed and built in wardrobe. Guest room with one bed. Washing machine in the bathroom. Quiet street, free parking, close to sports facilities (golf, tennis), lake, shopping in front of house (supermarket Albert). 10 min to subway by bus to station Haje oder 18 min to station Skalka. 30 min to the centre.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu88294
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.