Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 100 m² bez realitky17.listopadu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

17.listopadu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj
Cena2 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 118 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji velmi pěkný bezbariérový byt v družstevním vlastnictví 3+1 v 1.NP o celkové výměře 100m², s balkónem orientovaným na jih a podzemní garáží o velikosti 20m². Jedná se o novostavbu bytového domu z roku 2002. V domě je prostorný výtah, kočárkárna, sklep, osvětlení společných prostor ovládané senzory pohybu.

Byt se nachází v atraktivní klidné části Mladé Boleslavi v blízkosti parku „Radouč“, s kompletní občanskou vybaveností a s výbornou dopravní dostupností. V těsné blízkosti je škola, školka, nové dětské hřiště, supermarkety Interspar, Penny a hobbymarket OBI.

V bytě zůstane kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, myčka nádobí, lednice s mrazákem). Velmi praktická je velká koupelna s rohovou vanou, samostatné WC a prostorná chodba. Podlahové krytiny jsou z PVC, keramické dlažby, plovoucí podlahy, koberce. Vytápění je dálkové ústřední, v domě dále kabelová TV, internet (optická síť). Parkování je zajištěno před domem nebo v prostorné garáži v podzemí domu, která je osazena vraty zn.Hörmann.

Na bytě je nesplacená anuita 400tis., která se splácí formou nájemného. Po splacení této anuity je možný převod do OV v horizontu několika let.

Byt je velmi dobrém stavu, ihned obyvatelný a k nastěhování od 12/2010.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu88423
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha100
Podlaží1
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.