Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyBohumínská, Praha - Letňany

Bohumínská, Praha - LetňanyVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný byt v osobním vlastnictví v Letňanech 2+kk (42 m2), zařízený, kuchyň na míru se spotřebiči, nová ložnice na míru, pračka, lednice, el. sporák, mikrovlnná trouba. Velká chodba - je to v podstatě další místnost. Možnost internetového připojení. Byt je v kompletně zrekonstruovaném domě s plastovými okny, chipovými dveřmi, k bytu náleží sklepní kóje. Je možné si pronajmout garáž nebo parkovací místo přímo před domem. Byt se nachází v blízkosti nákupního centra OC Letňany (cca 500m) a stanice metra Letňany.

The flat we offer for rent is privately owned, located in recently refurbished block house (chip door), close to Letňany mall (500m). It is also recently refurbished, fully equipped with tailor made kitchen and bedroom and washer in the bathroom. The flat measure is 42sqm and the hall can be used as a third room. Ethernet cable for internet is available. The flat includes small cellar, additionally a garage stand or parking place can be arranged.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu88650
Dispozice2+kk
Podlaží6
Plocha42
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.