Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 27 m² bez realitkyMolákova, Praha - Karlín

Molákova, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím pronájem nového bytu 1+kk (+komora na patře) 27m2, 2.p. okna na východ, ve zcela rekonstruovaném bytové domě na Invalidovně (http://www.rezidenceexpo.cz/) - prvnímu nájemci po rekonstrukci domu. Přímo na metru, tram Invalidovna, klidná část, výborná dostupnost. V domě volně k dispozici posilovna, terasa na střeše s vířivkou, možnost masáží, kolárna. Recpece. Další sportovní vyžití v bezprostřední blízkosti - cyklostezka, park, hotel Čechie (tenis, golf, squash, ...). Vedle domu supermarket Albert.

Byt se skromně zařizuje - kuchyňský kout (vařič, mikrovlnka, chladnička, pračka - v domě také společná prádelna, k dispozici sušička). Dále šatní skříň v předsíni, postel. Další zařízení stůl, židle, komody. Byt se teprve zařizuje - při rychlém jednání lze domluvit konkrétní vybavení. Koupelna s vanou a WC. Podlahová krytina plovoucí podlaha, v koupelně dlažba se zabudovaným podlahovým topením. Topení ústřední. Společná anténa, možnost UPC.

K dispozic cca od poloviny července (případně dříve ještě nedozařízené). Pro jednu osobu bez zvířat.

Nájem 8000,- + cca 2000,- energie atd. (elektřina, voda, teplo, odpadky, společné prostory a služby). Vratná kauce 2 x 8000,-. Perspektiva dlouhodobějšího pronájmu.

Kontakt: Lukáš Dvořák, e-mail: molakova.bezrealitky@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu88805
Dispozice1+kk
Podlaží2
Užitná plocha27
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.