Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyHnezdenska, Praha - Troja

Hnezdenska, Praha - Troja
Cena1 799 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 717 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Světlý, útulný byt 1+kk o ploše 40 m2 se nachází v 8. patře dvanáctipatrové cihlové novostavby z roku 2001, okna na východ. V bytě je kuchyňská linka na míru se zabudovanými značkovými spotřebiči včetně myčky. V koupelně vana, WC je samostatně. Byt má předsíň, samostatnou velkou komoru/šatnu a kout na spaní. Plastová okna, jednotná plovoucí podlaha po celé ploše, dlažba (wc, koupelna, šatna). Internet UPC. Dům má 24h recepci, přímo v domě je večerka, sauna, solná jeskyně. Veškerá občanská vybavenost (pošta, školka, škola, lékárna, poliklinika, supermarkety) v docházkové vzdálenosti. Poplatky 2380 Kč (včetně fondu oprav). 5 minut na metro C Kobylisy, noční MHD u domu. Klidná lokalita, přes ulici je lesopark navazující na areál Botanické zahrady, dále ZOO a Stromovka. Osobní vlastnictví - lze čerpat hypoteční úvěr. Nejsme RK ani makléř, ale přímý vlastník. Možnost pronájmu podzemního garážového stání přímo v objektu.

1+kk (40 sq meter), 8th flor in 12 flor building. Windows to East side. Buil-in kitchen with fridge and dishwasher. Toilet in separate room. Monthly paymants 2380 CZK (inl. repairs). Internet UPC. BUS station (MHD) 100 meters (night line) - metro C kobylisy 5 minutes. Nice park area over the street. Car parking direct in the house (place needs to be rented),

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu88809
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha40
Podlaží8
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.