Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 28 m² bez realitkyMolakova, Praha - Karlín

Molakova, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


K pronajmu od 1.2.2018 byt 1 + kk v nove zrenovovanem arealu Expo cca 50 m od metra Invalidovna a od zastavky tramvaje v hezkem prostredi pobliz rozsahleho parku. Do centra maximalne 15 min. Byt je po celkove rekonstrukci, zarizeny. Koupelna - WC, vana, umyvadlo, topeni v podlaze. Kuchyn - kuchynska linka, sporak, pracka, lednice, mikrovlnna trouba. Moznost vyuzivani terasy na strese domu s virivkou a fitness centra, ktere je primo v budove. Ve stejne budove je pizzeria, supermarket Albert je ve vzdalenosti asi 50 m. Moznost pripojeni kabelove televize a Internetu. Moznost vyuzivat komoru, ktera je umistena hned naproti bytu.

Newly renowated One Bedroom Apartment available February 1st . 50 m from subway Invalidovna and from tram station very closed to a nice park area. Time to get to downtown maximum 15 mins. Located in a newly renaovated buidling Expo with 24h reception. The apartment is furnished. Acess to the terrace on the roof top with possibility of using Jacuzzi. Bathroom - WC, bathtub, bath and floor heating. Kitchen - stove, microvawe, fridge and washing machine. Pizzeria restaurant in the same building as far as Fitness Centre. Albert supermarket 50 m from the building.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu88924
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha28
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.