Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 56 m² bez realitkyChotěšovská, Praha - Letňany

Chotěšovská, Praha - LetňanyVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Nový zařízený, velmi pěkný byt 1+kk k pronájmu o celkové rozloze 56 m2 se nachází v ulici Chotěšovská, Praha 9 - Prosek. Byt je ve 4. patře nového obytného domu s výtahem. Je kompletně zařízen, kuchyňský kout se všemi elektronickými spotřebiči, v koupelně je vana a pračka. Možnost mobilní klimatizace. V ceně nájmu je i samostatný sklípek 3m2 (pro kola, zimni vybaveni atd.). Možnost telefonní linky s připojením k internetu přes ADSL a/nebo kabelová televize a internet s přípojkou od UPC. Byt se nachází v klidné a velice pěkné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. Kousek od domu je zastávka autobusu, stanice metra Střížkov linky C nedaleko. V blízkosti také nové nákupní a zábavní centrum Letňany.

Very nice apartment 1 + kk with a total area of 56 m2 is located in the street Chotesovska, Prague 9 - Prosek. The flat is on the 4th floor of a new residential building with an elevator. It completely furnished, a kitchenette with all the electronic appliances, in a bathroom there is a bathtub and a washing machine. The possibility of mobile air conditioning. There is also a cellar on the same floor (3sqm) included in the price of rent. Possibility of a phone line connection and a connection to the Internet via ADSL and/or cable TV + internet via UPC. The apartment is located in a quiet and very nice location with all civic amenities. The house is a short walk from a bus stop and the nearby subway station Strizkov line C. In close proximity of the new shopping and entertainment center Letnany.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu89039
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.