Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 6+1 • 200 m² bez realitkyRudník, Rudník - Rudník, Královéhradecký kraj

Rudník, Rudník - Rudník, Královéhradecký kraj
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Dům se nachází v obci Rudník, mezi Vrchlabím a Trutnovem, se zastavěnou plochou 173 m2 a zahradou 527 m2.

Dům je zděný, cca čtyři roky po celkové rekonstrukci tzn. nová přístavba části domu, kompletně nová střešní krytina, hydroizolace,tepelné izolace, nové rozvody elektro, vody, kanalizace a topení. Vytápění krbem s teplovzdušnými rozvody do každé místnosti, případně plynovým kotlem s ústředním topením. Ohřev vody plynovým kotlem. Obecní vodovod a kanalizace.Venkovní zdivo domu zatepleno polystyrenem.Rodinný dům má 2 NP. V 1. NP je vstup do domu, zádveří, chodba, spíž, koupelna, kuchyň, obývací pokoj, pokoj pro hosty nebo spíše pracovna, tělocvična s vlastním vchodem a chodba s dalším vstupem na zahradu. V 2. NP jsou dva dětské pokoje, ložnice se šatnou a koupelna s WC. Nad těmito místnostmi je ještě půdní úložný prostor. Součástí domu je zastřešená pergola k letnímu posezení a

garáž, která slouží také jako dílna. Garáž má rolovací vrata na dálkové ovládání. Zpevněné plochy na pozemku jsou ze zámkové dlažby. K vjezdu na pozemek slouží kovová samonosná brána s pohonem rovněž jako garážová vrata na dálkové ovládání. Na zahradě je bazén 6x3x1,5 m s pískovou filtrací a solárním ohřevem vody. Zahrada je z části udržovaný trávník a z části okrasná květinová zahrada.

V rohu pozemku je postaven dřevník.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu89216
Dispozice6+1
Podlaží2
Plocha200
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.