Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyNove Pitkovice, Praha - Pitkovice

Nove Pitkovice, Praha - PitkoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


Nový hezký a světlý byt 2 + kk o ploše 50 m2 v lokalitě s dobrou dopravní dostupností na metro C Háje (či dostupnost 15 min autem do centra). Byt se balkónem se nachází v 1. patře novostavby. Jedná se malý 2 patrový cihlový bytový dům se sedlovou střechou (16 bytových jednotek) situovaný na okraji Pitkovic/Nové Pitkovice. Byt je nezařízený/částečne zařízený. Kuchyňská linka se sporákem. Koberce v ložnici, o obývacím pokoji plovoucí podlaha. Akrylátová vana v koupelně. Satelit, TV, internet. Zabezpečovací zařízení. Součástí bytu je sklípek na patře a garáž v suterénu domu - zahrnuto v ceně nájmu. Přímo u komplexu novostaveb je autobusová zastávka - 10 minut autobusem na metro C. Nákupní středisko v Čestlicích - 1 km vzdálené od domu, v blízkém okolí jsou školy, školky, lékařské středisko, aquapark, Služby a plan vybavenost v Uhříněvsi cca 1.5 km. Průhonický park. Byt je situován na jih a východ, na straně odvrácené od vjezdu do garáží pod domem. K dlouhodobému pronájmu, volné od 1.9.2010. Jenom nekuřáci a žádná zviřátka prosím.

New 50 m sq. apartment with good access to subway station C, get to downtown 15 min by car. This non-furnished apartment is located in the 2nd floor of recently built small apartment block on the edge of the Pitkovice suburb. Apartment faces towards the south and the east sides so it has very good light conditions. Modern kitchen with free-standing glass-top cooker, carpets in bedrooms, floating floor in the lounge room. Satellite TV, internet connections and alarm system. The unit includes separate storage room on the same floor, garage is located in the basement area of the building. Bus stop located in the front of unit complex (8 min drive to subway). Shopping in the close supermarket centre Cestlice (1km) or in the suburb Uhíněves (1.5km) which has also all amenities, schools, medical practitioners etc. Enjoy relaxation in the beautiful Prúhonice park reserve nearby. Long term lease preferred. Fridge may be provided for valued clients.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu89367
Dispozice2+kk
Podlaží1
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.