Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 100 m² bez realitkyZa Školou, Olomouc - Pavlovičky, Olomoucký kraj

Za Školou, Olomouc - Pavlovičky, Olomoucký kraj
Měsíční nájemné11 900 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


!SNÍŽENÁ CENA! Nadstandartní nezařízený byt v novostavbě RD v klidné lokalitě Olomouc-Pavlovičky. Dlouhodobý pronájem pro seriozního nájemce. 88 m2 + 12 m2 částečně krytá terasa s výhledem do zahrady. Velká komora, koupelna s akrylátovou vanou, sprchovým koutem a 2 umyvadly, WC s bidetovou sprškou, velká kuchyňská linka. Cena 12900 plus elektřina a plyn (nízké náklady na vytápění - zatepleno + 6-komorová plastová okna). Možnost garáže s dálkovým ovladačem sekčních vrat, přímo u vchodu do domu (380 V, umyvadlo - voda v ceně)

!REDUCED PRICE! Exceptional unfurnished apartment in newly built house in a quiet location Olomouc-Pavlovičky. Serious long-term lease for the tenant. 88 m2 + 12 m2 partly covered terrace overlooking the garden. Large storage, bathroom with acrylic bathtub, shower and 2 basins, WC with Bidetshower, big kitchen. Price 12 900 plus electricity and gas (low heating costs - padding + 6-chamber plastic windows). Option garage with remote control sectional door, right at the entrance to the house (380 V, sink - water included)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu89391
Dispozice3+1
Podlaží2
Plocha100
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.