Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 95 m² bez realitkySmeralova, Praha - Bubeneč

Smeralova, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 900 Kč

+ Poplatky za služby680 Kč


Nabizime luxusni byt 3+1/3+kk o rozloze 95m2. Byt prosel rekonstrukci v roce 2008, situovan cca.100m od Stromovky a blizkosti Letenskych Sadu. 3.patro s vytahem. Byt ma 2 koupelny, z toho jedna vana a jeden sprch.kout, dva pokoje , jeden s vestavenym patrem na spani. Ve druhem pokoji skrin. Obyvaci pokoj je propojen s kuchynskym a jidelnim koutem. Z kuchyne rovnez vede mistonst , kde je lednice, a kam se zaroven muze umistit pracka, vesak na pradlo, vysavac atd. 1x toaleta, bezpecnostni dvere, Drevena podlaha v celem byte az na koupelny, kde je vyhrivana podlaha. Loznicejsou situovany do vnitrobloku , obyvaci pokoj a kuchyn do ulice (neni vubec slyest hluk z venku). Krasna lokalita. Vhodne taktez pro rodiny s detmi. Byt je cestecne zarizeny (lednicka,mycka,varna deska, vestavene police na DVD/knihy). Veskere poplatky na osobu jsou vyuctovatelne. Elektrina a plyn jsou napsane na najemnika (cca 2-3000kc/mes)

We offer luxury apartment 3 +1 / 3 + kk an area of 95 square meters. The apartment has been renovated in 2008, located cca.100m from Stromovka park and near Letna Gardens. 3rd floor with elevator. The apartment has 2 bathrooms, including one bath and a Shower, two bedrooms, one with built-in floor to sleep. In the second bedroom is a closet. The living room is connected to the kitchen and dining area. The kitchen also leads to a room where things such as fridge, washing machine etc.can be stored. Apartment has 1x toilet, security doors, wooden floor throughout the house and marble heated floors in the bathrooms.Bedrooms are facing the courtyard therefore its quite, living room and kitchen to the street (cnt hear the noise from outside at all). Beautiful location. Suitable also for families with children. The apartment is partially furnished(fridge, dishwasher, hob, built-in shelves for DVD / book). Fees per person (680kc) are invoiced to the person but rechargeable at the end of the year. Electricity and gas utilities are written on the tenant (cca 2-3000kc/month)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu89551
Dispozice3+kk
Podlaží3
Užitná plocha95
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.