Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyKoulova, Praha - Dejvice

Koulova, Praha - DejviceVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby667 Kč


Nabízím k pronájmu slunný 1+1 (2+kk), 40 m2 v prvním patře udržovaného cihlového domu. Byt je po renovaci a nachází se v klidné lokalitě pražských Dejvic. Okna situována na jihovýchod, s výhledem do zeleně.

Byt je kompletně vybaven (kuchyňská linka, rychlovarná konvice, kombinovaný sporák, lednice s mrazákem, pračka, vysavač, manželská postel, mnoho úložného prostoru a další nábytek) - nabízím ho s veškerým vybavením, které vidíte na fotografiích. O dalším dovybavení jsem ochoten jednat. Vytápění - lokální plynové (WAW), ohřev vody – průtokové ohřívače. Do bytu zavedena přípojka UPC (internet, kabelová televize a telefon) i Telefónica - stačí si vybrat služby a aktivovat. K bytu náleží také sklepní kóje (6 m2) a je možno využívat zahradu ve vnitrobloku.

MHD za rohem – zastávky Čínská nebo Zelená, dostupnost do centra za 12 min (Václavské náměstí). Nejbližší stanice metra je Dejvická - 2 minuty autobusem nebo tramvají, eventuálně 10 minut chůze. Bezproblémové parkování před domem (modrá zóna).

Perfektní občanská vybavenost (obchody, restaurace, lékárny, knihovny, pošta, lékařské ordinace, polikliniky, mateřské, základní i vysoké školy, sportoviště, parky atd.).

Vhodné i pro studenty (areály ČVUT a VŠCHT pěšky 5 min, ČZU autobusem 10 min).

Možnost nastěhování ihned, preferuji nekuřáky bez zvířat. Nájemné 11 000 Kč měsíčně. Vratná kauce 15 000 Kč. Smlouva na 12 měsíců, v případě oboustranné spokojenosti lze smlouvu prodloužit a pokračovat v nájmu.

Poplatky - jedna osoba 667 Kč, dvě osoby 1089 Kč měsíčně (zúčtovatelné) - zahrnují zálohy na vodné, stočné, odpad, poplatek na správu domu, úklid a osvětlení společných prostor. Energie (elektřinu, plyn) a případné služby UPC nebo Telefónica si budoucí nájemník přihlásí přímo na sebe a bude platit zvlášť (doporučené zálohy cca 600 Kč elektřina + 500 Kč plyn, ale záleží na Vás, jak si je určíte).

Pro další informace nebo prohlídku bytu mě můžete kontaktovat na tel. 603 383 578, eventuálně pomocí formuláře.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu89566
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.