Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+kk • 190 m² bez realitkyNupaky, Nupaky - Nupaky, Středočeský kraj

Nupaky, Nupaky - Nupaky, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Čistý útulný řadový dům 5+kk se nabízí k dlouhodobému pronájmu. Je částečně zařízený. V přízemí je chodba, prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, WC a velká pracovna/ložnice. Do prvního patra vedou pěkné bukové schody. V prvním patře jsou 3 ložnice a koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem a pračkou. V prvním podlaží a v přízemí jsou francouzská okna, která z obývací mistnosti vedou na zahradu o velikosti 120m2 a terasu s přístřeškem. Podél plotu jsou pěkné túje. Ve druhém patře je půda se střešním oknem, která se používá jako sklad.

Z nábytku jsou šatní skříně, úplně zařízená kuchyňská linka včetně sporáku, digestoře, trouby, mikrovlnné trouby, myčky na nádobí, v obývacím pokoje je dřevěný stol a židle. Na podlahách jsou koberce a dlažba. Před domem jsou k dispozici 2 soukromá parkovací místa. Dům je vytopen vlastním plynovém kotlem. Je vhodné i pro kancelář.

Dům se nachází v klidné atraktivní lokalitě poblíž obchodní zóny Čestlice, aquaparku Aquapalace a Průhonického lesoparku. Ideální poloha obce s přímým napojením na D1 a Pražský okruh je zárukou snadné dostupnosti do centra Prahy. Obec se pyšní dlouhodobým sousedstvím a velmi nízkou úrovní kriminality.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu89578
Dispozice5+kk
Podlaží2
Užitná plocha190
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.