Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 5+kk • 125 m² bez realitkyŠkábova, Praha - Záběhlice

Škábova, Praha - Záběhlice
Cena5 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 053 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji slunný velký byt, který vznikl spojením dvou menších. Dispozice je vhodná pro větší rodinu s dětmi. Před domem je školka, základní škola je dostupná bez nutnosti přecházet ulici s provozem. Dále je v blízkosti několik nákupních středisek (Interspar,Centrum,Květ,Penny Market,Lídl), poliklinika,sportovní areál Hamr, Toulcův dvůr a umělecká škola Trhanovské n. Spojení na metro 4 zastávky autobusem. Zelená zóna okolí Botiče je vhodná pro každodenní běhání nebo pro vycházky.

Ložnice směřují na východ a pobytová část na západ. Ložnice rodičů má vlastní koupelnu s vestavěnou pračkou a sušičkou, ve druhé větší koupelně je vana a WC. Další samostatné WC a šatna s vestavěnými skříněmi. Obývací pokoj spojený s jídelním koutem navazuje na plně zařízený kuchyňský kout. Samostatná pracovna s velkou knihovnou může sloužit zároveň jako pokoj pro hoty. Všechny ložnice a chodba jsou vybaveny velkými vestavěnými skříněmi. Další odkládaci prostory mimo byt jsou na patře a v přízemí domu. Na obě světové strany jsou velké lodžie. Byt umístěný v 10. patře 11. podlažního domu s překrásným výhledem prošel kompletní rekonstrukcí podle návrhu architekta Němečka, včetně výměny elektroinstalace a všech rozvodů, odhlučnění stropů a podlah a výměny oken. Společenství vlastníků trvale pečuje o správu a údržbu domu.

Měsíční poplatky 4.100 Kč + služby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu89819
Dispozice5+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha125
Podlaží10
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.