Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 102 m² bez realitkyBotanicka, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Botanicka, Brno - Veveří, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


3+1, CP 102 m2 k dispozici od počátku června 2019. K bytu náleží sklep, balkon, v hale komora a veastavěné skříně. Dům je zateplen, byt má vlastní plynový kotel. V koupelně vana, WC s umyvadlem je zvlášť. Kuchyň vybavena sporákem s digestoří, troubou, lednicí, mrazákem, myčkou. V pokojích parkety, v kuchyni dřevěná podlaha. Celková cena včetně platby za služby - úklid a osvětlení spol. prostor a pod. je 18 000 Kč. V záhlaví inzerátu je uvedený čistý nájem. Inkaso (plyn elektřina) přehlášeny na uživatele - hradíte skutečné náklady přímo dodavateli (EON, RWE), voda zálohově dle počtu osob. V inzerátu je uveden odhad pro 2 osoby. Dům je zateplen, náklady jsou tedy velmi nížké. V domě bude zcela nový výtah, byt se nabízí bez vybavení.

Very nice apartment with 3 rooms and 1 bathroom and a cute kitchen. Balkony looking to the garden. Available from June 2019. Own heatig in gas furnace in bathroom, gas hob, fridge and dishwasher in kitchen. Separate toilet. Parquets on the floor. Flat is not furnished, fees for gas+elecricity paid directly to the providors, fees for watter around 500CZK/month for 2people. Quiet place in the last floor, easy accessable by a new lift.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu89869
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha102
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.