Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyKrupska, Praha - Strašnice

Krupska, Praha - StrašniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronájem bytu v klidné lokalitě Strašnic. Velmi dobrá dostupnost MHD: 2 minuty chůze od zastávky tramvaje 22 a 26 Radhošťská a 5 minut chůze od zastávky metra Strašnická. Byt se nachází ve 2.patře 4 patrového domu, plocha bytu 65m2. Dum prošel kompletní rekonstrukcí. Je částečně zařízen (kompletně vybavená kuchyň včetně myčky na nádobí a pračky). Koupelna s dvěma umyvadli, sprchovým koutem a rohovou vanou. Všechna okna jsou orientována na jihovychod do "vnitrobloku" s mnoha stromy. Byt je velmi světlý a útulný. Volný k 1.1.2015. Cena 10 000,- + 3.000,- poplatky.

Rent of a very nice and cosy flat in calm location of Strašnice.

The flat is situated in the 2nd floor of a 4 floor building with the area of 64 m2. It has got its own keller. The house and the flat are completely reconstructed. It is partially equiped (the kitchen is completelly equipped, inclusive dishwasher and wasching-maschine). The bathroom has 2 wash-basins, shower and corner-bath. Very good access by public transport: 2 minute-walk to the tram number 22 and 26 (Radhošťská) and 5 minute-walk to the metro Strašnická. The flat is very bright and cosy. Free from: 1.1.2015. The price is 10 OOO,- rent + 3 0OO,- fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu89890
Dispozice2+1
Podlaží3
Plocha65
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.