Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 71 m² bez realitkyBěhounkova, Praha - Stodůlky

Běhounkova, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 400 Kč


Nabízím k pronájmu panelový byt 3+kk s balkónem (71 m2, 5.patro) na Hůrce v ulici Běhounkova, volný od 6.02.2016. Příjemný, velmi světlý byt, částečne zařízený. O vybavení se pak můžeme domluvit konkrétně. Více viz foto. RK prosím nekontaktovat!

Byt je vhodný pro bezdětný pár či malou rodinu. Prosím nekuřáky a žádné domací mazlíčky.

Byt i celý objekt je po kompletní rekonstrukci, plastové okna, zateplení, zasklený a vykachlikovaný balkón. Kuchyňský kout je plně funkční - vybaven lednicí s mrazákem, kombinovaným sporákem s elektrickou troubou, rychlovarnou konvicí. V kuchyni je prostor i pripojeni pro volne stojici mycku a mikrovlnou troubu. Koupelna zděná se sprchovým koutem a vanou. WC je oddělené s prostorem pro pračku + úložným prostorem. V celém bytě je položena plovoucí podlaha, topení ústřední, v předsíni je vestavěná skříň se zrcadlem a v ložnici je rovněž vestavěná skříň kolem vchodu. Možnost kabelové televize, telefonu i internetu od UPC (není v ceně).

Výborná dostupnost do centra (4 min. metro B - Hůrka, 3 min. autobusy ve směrech Hradčanská, Zli4ín, Řepy, letiště. Noční autobus 508 - zastávka Nušlova nebo Bucharova). V blízkosti Prokopského údolí a zároveň nákupního centra Galerie Butovice + další spousta obchoďáků (Kaufland, Lidl, Tesco, Albert). Nájemné 14.400 Kč/měsíc (cena včetně poplatků). Při podpisu smlouvy platba vratné kauce dvojtého nájemného tj. 28.800 Kč (vysoká spotřeba elektriky nebo vody, v případě poškození bytu nebo spotřebičů se z této kauce odečte náhrada škody) - ještě se nestalo:-)

Byt není pořízen za účelem vydělávání tímto způsobem, ale důvodem je můj dlouhodobý pobyt v zahraničí.

K nastěhování: 06/02/2016

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu8990
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha71
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.