Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 53 m² bez realitkySedlákova, Brno - Stránice, Jihomoravský kraj

Sedlákova, Brno - Stránice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 800 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč


Byt se nachází ve sníženém přízemí nově zrekonstruovaného viladomu v rezidenční Masarykově čtvrti. Byla v něm provedena nová hydroizolace, takže byt je zcela suchý. Před všemi okny bytu jsou široké anglické dvorky. Díky tomu má byt velká okna, dostatek přímého denního osvětlení a dobrou větratelnost. Z kuchyně je výstup do jednoho z anglických dvorků a je zde zřízena terasa (15m2). Byt sestává ze zádveří s vestavěnou skříní a odkládací stěnou. Odtud je vstup do sociálky (WC, sprchový kout, umývadlo, koupelnový set a automatická pračka) a po dvou schodech vstup do velkého obývacího pokoje (kožená sedací souprava 3+2+1, pracovní stůl a komoda, televizní stolek, police). Z obývacího pokoje se vstupuje na stejné podlahové úrovni do ložnice (2x skříň, dvojlůžko) a po 2 schodcích do kuchyně. V kuchyni je KL s vestavěnými spotřebiči Whirpool - lednička, mraznička, varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, digestoř a myčka nádobí. Všude jsou osazeny osvětlovací tělesa, na všech oknech jsou horizontální žaluzie a garnýže. V domě je anténa a rozvody do všech bytů pro DigiTV, Satelit a internet. Možnost EZS. Podmínkou je nekuřák a žádné domácí zvíře. Vhodné pro pár.

The new reconstructed flat in the residential district of Brno. The flat is situated in the basement of house, but the hydroizolation is completly new and the flat is dry. In front the windows are "english yards." The flat has big windows and the luminosity is very well. It is possible to go from kitchen in to one of englisch yards with the terace of 15m2. There is the anteroom behind the entry. Hier is small wooden wardrobe and washing machine, the entry in to the bathroom with WC and the entry in to the big livingsroom. The Livingsroom is completly furnished – big leader sofa (3+2+1), small table, kabinet, desk with leader chair, TV case. It is possible to go from livingsroom in the bedroom (two wardrobes and doublebed) and in the kitchen. In the kitchen is kitchen unit with stove, oven, microwave oven, fridge, freezer, dishwasher and small table with two chairs. There are all lights and the Venetian blinds on the windows. Digi TV, Satelit, Internet and Alarm are possible. No smoking and no pet. The best for couple.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu90010
Dispozice2+1
Typ budovyCihla
Plocha53
VybavenoVybaveno

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.