Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu Garsoniéra • 29 m² bez realitky30.dubna , Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

30.dubna , Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj
Cena620 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 660 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt 0+1 v osobním vlastnictví se nachází v zrekonstruovaném domě (plastová okna, sanace balkónů (nová dlažba), nové schránky a vstupní dveře, atd.) přímo v centru Ostravy - naproti úřadu práce. Je zde nová plovoucí podlaha, elektrická trouba a varná deska, dřez, atp. Koupelna a záchod původní bytové jádro. Ve vstupní hale je zabudovaná pračka se sušičkou (možno odvézt). Na hlavní chodbě hned vedle vstupních dveří je velká komora. Super místo - školy, školy, tramvaj, autobusy, trolejbusy, úřady, Albert, pošta, atd. - vše přímo pod nosem. V bytě je zaveden vysokorychlostní internet 5M. Nejlevnější bydlení v ČR - nájem včetně všech služeb a internetu 2300 měsíčně.

Studio for sale in this remodeled house (new windows, entrance, remodeled balcony) right in the center of Ostrava. Walking distance to tram, bus, stores, schools (international school), Stodolni, etc. Features new laminate flooring, electric oven and cooker, washing and drying machine in the hallway, storage room right next to the main entrance doors. The cheapest accommodation in the Czech Republic - total monthly cost including the utilities and high speed Internet is 2300 Czech crowns a month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu90131
DispoziceGarsoniéra
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha29
Podlaží11
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.