Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 104 m² bez realitkySeifertova, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký kraj

Seifertova, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký kraj
Cena1 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 895 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme dvougenerační byt 1+4 po částečné rokonstrukci (97 m2) v OV v Liberci v Seifertově ulici. Byt je možné používat jako 2 oddělené byty- 1+3 a garsoniéra s příslušenstvím. Je v 6. patře, okna na jih, velmi teplý, ze všech 4 stran jsou okolní byty. V ceně v letošním roce udělaná kompletní rekonstrukce balkónu a nová plastová okna od firmy Brex. K bytu patří sklep a možnost využívat sušárnu na patře. V domě osobní i nákladní výtah. V bytě jsou 2 koupelny a 2 wc v původním stavu, pouze obezděná vana a dlažba na podlaze. Obě předsíně s panelákovými skříněmi. Kuchyň - plovoucí podlaha, kuchyňská linka do tvaru L, myčka Bosh a el. sporák se sklokeramickou deskou AEG. Je možné přenechat i kulatý jídelní stůl se 4 židlemi. Ložnice - plovoucí podlaha, manželská postel, 4 m dlouhá vestavěná skříň na jedné stěně a na druhé stěně 2,5 dlouhá vestavěná knihovna se spodními uzavíratelnými skříňkami. Obývák - plovoucí podlaha, dubový rustikální nábytek (velká prosklená vitrína - můžu darovat i keramiku na vystavení, hifi skříň, barový servírovací stolek, konferenční stůl obdélníkový, čtercový konferenční stolek (do rohu mezi sedací soupravu), sedací souprava (3+2+1), křišťálový lustr a 4 křišťálové nástěníky). Další 2 pokoje budou prázdné. Sídliště Rochlice má školu, 3 mateřské školky, Penny, Albert a další obchody, dobrá obslužnost MHD - autobusem na Fügnerovu ulici za 5 minut.

Sell two-generation flat 1 +4 (97 m2) in the IP in Liberec Seifertova Street. The apartment can be used as 2 separate apartments, studio and 1 +3 with accessories. As at 6 floor windows on the south, very warm, all 4 sides of the surrounding dwellings. Included in this year made with the complete renovation of balconies and new windows from the company Brex. The cellar is a possibility to use the drying room floor. In the house of passenger and freight elevator. The apartment has 2 bathrooms and 2 toilets in good condition, only the walled tub and tiles on the floor. Both hall with wardrobes ugly suburban architecture. Kitchen - floating floor, kitchen in an L-shaped, Bosh dishwasher and electric. Stove with ceramic hob AEG. It is possible to leave the round dining table with 4 chairs. Bedrooms - floating floor, double bed, 4 m long built-in wardrobe on one wall and the second wall built library 2.5 long with lower lockable cabinets. Living room - floating floor, oak rustic furniture (a big glass display case - I can donate to the issue of ceramics, hifi cabinet, bar trolley, rectangular coffee table, coffee table čtercový (in a corner of the sofa) and sofa (3 +2 +1 ), a crystal chandelier crystal nástěníky and 4). Other 2 rooms will be empty. Barrio Rochlice's School, 3 kindergartens, Penny, Albert, and other shops, well served by public transport - bus Fugnerovo on the street for 5 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu90154
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha104
Podlaží6
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.