Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře 2+kk • 58 m² bez realitkyHolandská, Praha - Vršovice

Holandská, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné12 000 Kč


Nabízím pronájem kanceláří v Praze 10, Vršovicích u nám. Sv. Čecha.

Jedná se o kanceláře v přízemí, orientované do ulice, u hlavního vchodu činžovního domu. Vchod je z přízemí domu(předsíň, soc. zařízení, komora, cca 58m2), telefonní linky k dispozici, dobrý signál pro všechny GSM sítě, celodenní přístup na rychlý internet (na domě anténa), v kancelářích rozvedená počítačová síť v zásuvkách, zajištění oken a dveří mříží, topení plynovými podokenními topidly, dokonalé osvětlení, přijatelná možnost parkování. Volné ihned k nastěhování. V případě zájmu kontaktujte přímo majitele.

Offer rental offices in Prague, 10, Vršovicích for near nám. Sv. Čecha.

This is an office on the ground floor, oriented to the street, by the main entrance of the apartment house. The entrance is on the ground floor of the house (hallway, sanitary facility, around 58m2), telephone lines available, a good signal for all GSM networks, all-day access to fast internet (antenna is on the roof), in the offices of divorced computer network in the drawers, securing of the windows and doors, gas heating, perfect lighting, parking acceptable. Available immediately. If you are interested, please contact the owner directly.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu9023
Dispozice2+kk
Typ budovyOstatní
Plocha58
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.