Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 113 m² bez realitkyHradecká, Praha - Vinohrady

Hradecká, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 250 Kč


Krásný prostorný byt v cihlovém domě v prestižní lokalitě s výhledem do zeleně, po celkové rekonstrukci. Nová kuchyňská linka, nová velká lednice. 2 lodžie, pokoj pro služku(9m2), spižírna, šatna, velká hala. Společná televizní anténa, internet (LAN), výtah, dálkové topení. Dům je v těsné blízkosti stanice MHD Flora (metro, tram, bus), obchodního centra Palác Flora a podzemních garáží. Pronájem je možný i na dobu neurčitou. Sleva z ceny v případě dlouhodobého pronájmu je možná.

Beautiful large flat in a brick house in a prestiqious locality with a view into green, after complete reconstruction. New kitchen unit, new big refrigerator. 2 loggie, servant girls room (9sqm), pantry, cloak-room, large entrance hall. TV distribution, internet (LAN), lift(elevator), district heating. The house is in an immediate vicinity of public traffic station Flora (underground[metro], tram, bus), shopping center Palace Flora and subterranean parking. The lease is also possible for an undeterminate time period. Reduction of the price in case of long-term lease is possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu90239
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha113
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.