Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 110 m² bez realitkyRůžová, Praha - Nové Město

Růžová, Praha - Nové Město
Cena10 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 45 299 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodej prostorného bytu s dispozicí 3+1 o výměře 110 m2 s balkonem, komorou a sklepem. Činžovní dům, jehož je byt součástí, se nachází na velmi výhodném místě, jak pro bydlení tak i pro práci, v klidné ulici jen dva bloky od Václavského náměstí, Náměstí republiky a Senovážného náměstí, tedy přímo v centru hlavního města Prahy.

Byt prošel rekonstrukcí před cca 20 lety a lze jej pohodlně rovnou využít pro bydlení. K příjemnému bydlení může být využit také funkční krb. Díky vysokým stropům a dobrému půdorysu se nabízí také možnost relativně méně nákladné rekonstrukce s mnoha variantami k dosažení maximálního komfortu bydlení v centru města.

Sale spacious flat with disposal 3+1 about area 110 m2 with balcony, lumber - room plus cellar. Apartment house, whose is flat part of, finds on very advantageous place, how for living so and for work, in undisturbed street only two blocks from Václavské square, Square republic plus Senovážné square, then right in centre capitals of Prague.

Flat gone through reconstruction before c. 20 years so it is possible him comfortable straight use for living. To pleasant living can be used also functional fireplace. Thanks high ceiling plus good ground plan offers also possibility relatively less expensive reconstruction with many variants to achievement maximum comfort living in the city centre.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu90607
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha110
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.