Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyPatočkova, Praha - Břevnov

Patočkova, Praha - BřevnovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Nabízíme pronájem pěkného světlého bytu na Břevnově, který se nachází ve 3. patře cihlového domu s výtahem. Byt disponuje dvěmi prostornými místností (každá 20m2) , třetí místnost je menší (12 m2), vybavená velkoryse řešenou vestavěnou skříní, v níž je ukryt i další úložný prostorem (čistý kumbál). Celý byt je nově vymalován.

Kuchyň je prostorná a prakticky řešená. Linka je starší, ale plně funkční. Kuchyně je vybavena plynovým sporákem, horkovzdušnou troubou a digestoří.

V místnostech jsou plovoucí podlahy. V předsíni a koupelně je dlažba. Bezpečnostní dveře do bytu se třemi zámky. Zánovní, ale plně funkční okna s žaluziemi. Pěkná koupelna s vanou pro dva a sprchovým koutem. WC je odděleno od zbytku koupelny zděnou přepážkou. Koupelna je vybavena dvojím odsáváním vzduchu (nad WC a nad sprch. koutem).

Topení plynové (nový kotel).

V místě je veškerá občanská vybavenost. Poliklinika, pošta, spousta krámků se vším, co Vás napadne (od železářství až po DM nebo Teta drogerii atd.). V blízkosti Billa. Kaufland je 5 minut cesty busem či tramvají. Blízko je koupaliště Petynka, obora Hvězda, Ladronka s nově vybudovanou bruslařskou dráhou, či krytý bazén Strahov, Břevnovský klášter je na dohled. ZŠ i MŠ 100 m od domu. Výborná dopravní obslužnost MHD.

Fotografie jsou ilustrační, stávající nábytek bude odstěhován (kromě uvedeného vybavení).

Poplatky jsou včetně energií (elektřiny a plynu).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu90742
Dispozice3+1
Podlaží3
Plocha70
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.