Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyKarla Hlaváčka, Praha - Libeň

Karla Hlaváčka, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Nabídka pronájmu bytu na Praze 8 do konce února 2011 – metro Palmovka je jednu zastávku autobusem MHD. Byt je vhodný pro studenta, jednotlivce i začínající pár. Celková velikost bytu je 35 m2 (1+kk) – byt je výborně dispozičně řešen (samostatná předsíň, koupelna, velký pokoj a kuchyň). Byt je kompletně vybaven nábytkem i elektrospotřebiči (lednička, pračka, myčka, mikrovlnka, TV atd.). Možnost internetu od UPC. Byt je situován v novostavbě s výtahem ve 4. patře z 5. Kolem domu je zeleň a dětské hřiště. Cena pronájmu je 8000,- Kč za měsíc včetně všech poplatků bez elektřiny (ta je cca 500,- Kč měsíčně). Zvíře není problém. Ihned k nastěhování. Možnost osobní prohlídky.

The offer of renting an apartment in Prague 8, the end of February 2011 - metro Palmovka is one bus stop. The apartment is suitable for students, individuals and beginning a few. The total size apartment of 35 m2 (1 bedroom) - apartment layout is perfect solution (a hallway, bathroom, great room and kitchen). The apartment is fully equipped with furniture and electrical appliances (refrigerator, washing machine, dishwasher, microwave, TV, etc.). Internet Options from the UPC. The apartment is located in the new building with an elevator on the 4th floor of 5 Around the house is green and playground. Rental price is 8000, - CZK per month including all fees without electricity (which is about 500, - CZK per month). Animal is not a problem. Ready to move. The possibility of personal examination.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu90747
Dispozice1+kk
Podlaží4
Plocha35
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.